Projecten

Een selectie van onze tevreden klanten.

Wij zijn trots op ons werk. Hieronder vindt u een selectie van onze klanten en de projecten die we daar mochten verrichten.

Spoed- & Verwijskliniek Barendrecht

In 2016 Levering van 2 nieuwe EX-20VET anesthesietoestellen incl. diverse monitoren, wandnarcose systemen, perslucht en gasnarcose afzuig-installatie.

De Wagenrenk - Wageningen

Installatie nieuwe anesthesieapparatuur waaronder de EX-20VET, diverse type bewakingsmonitoren en gasnarcose afzuiginstallatie.

CAC Dierenziekenhuizen

Op de locaties Amsterdam, Haarlem, Utrecht , Rotterdam en Den Haag heeft Delta Medic geleverd de Zuurstof en Perslucht installaties, anesthesie toestellen en bewakingsmonitoren

Faculteit Utrecht - Gezelschapsdieren

September 2016 afd. gezelschapsdieren op het OK complex, levering van 5 nieuwe EX-20VET anesthesietoestellen incl. bewakingsmonitoren met multigassen meting.

Specialistische Dierenkliniek Utrecht

Realisatie zuurstof, perslucht en vacuüm installatie. Plaatsing o.a. van 3 automatische anesthesie- beademingstoestellen, bewakingsmonitoren en diverse basis anesthesiesystemen. In 2015 uitbreiding anesthesie apparatuur in CT ruimte.

Dierenziekenhuis Drechtstreek

Delta Medic heeft de totale inrichting op het gebied van anesthesie systemen, bewakingsapparatuur en de voorziening voor narcosegasafzuig, zuurstof en perslucht gerealiseerd. Geopend Augustus 2012. In 2015 uitbreiding van divers apparatuur op o.a. de IC en in de CT ruimte.